nieuws biografie discografie foto's CD bestellen   NL-EN

 

 

 

NIEUWS

22/05/2013
'Rise and shine' is een lied dat ik heb geschreven en opgenomen in 2009. Ik heb het thuis opgenomen met een harddiskrecorder die ik toen nog voor opnames gebruikte. In deze periode ging het voor het eerst weer wat beter met mij. Ik begon me, na vele moeilijk jaren, weer positiever en gelukkiger te voelen, en dit is ook te horen in dit lied. Het was sinds jaren het eerste lied met een positieve tekst, en het was daarmee de eerste van velen die nog zouden volgen. Het lied gaat over het aanbreken van een 'nieuwe dag', ook figuurlijk, als in 'een nieuwe periode', die ik voor het eerst weer als mooi en gevend kon ervaren, en waarvoor ik veel dankbaarheid voelde. Het gaat over 'opstaan', zowel letterlijk als figuurlijk. Het gaat over mijn 'Lichtje', dat na al die jaren weer kon schijnen en over de hulp, bescherming en liefde die ik vraag om dit Lichtje stralend te houden en steeds groter en groter te doen groeien.

 

21/12/2012
Het is inmiddels alweer heel lang geleden dat ik iets van mij en mijn muziek heb laten horen, maar ik ben heel blij dat ik nu eindelijk kan vertellen dat ik in 2012 ben begonnen met het schrijven en opnemen van mijn nieuwe album, en dat dit album
Het Licht der wereld per vandaag verkrijgbaar is!
Het is, in tegenstelling tot mijn eerder gemaakte muziek, een zeer positief album waarop ik heb gezongen in mijn moedertaal. Voor het verhaal achter dit album verwijs ik naar mijn biografie.
Hieronder vind je een compilatie van het album, waarin je kunt horen hoe mijn nieuwe album klinkt. Graag zie ik op mijn Facebook-pagina jouw reactie tegemoet.

 

©2012 www.astridvanderveen.com
website door Linda van der Veen
dankjewel aan Joris 'Sygmoral' Debonnet voor de domeinnaam